NIEUWS

Bestaande samenwerking met afdeling Plastische Chirurgie wordt voortgezet

Handtherapie Zoetermeer werkt als preferred partner van het LangeLand Ziekenhuis reeds nauw samen met de plastisch chirurgen mevrouw Zguricas en de heer van der Werff. Ook zij zijn gevestigd in het gebouw van de Huidkliniek (waar ook de afdeling dermatologie van het LLZ is gevestigd). Dat betekent dat de plastisch chirurgen de patiënten waar nodig zullen adviseren een consult bij de handtherapeut af te leggen. Lekker dichtbij en makkelijk dus. De werkzaamheden van de handtherapeut kunnen zeer divers zijn zoals het geven van adviezen en begeleiding, het maken van spalken en/of andere ondersteuningsmiddelen en natuurlijk het behandelen van de klacht. De handtherapeuten willen daarnaast graag over langere termijn kunnen beoordelen wat en hoe de resultaten zijn van de verschillende behandelingen. Daartoe zullen zij regelmatig objectieve metingen doen en vragenlijsten door de patiënten laten invullen.

Facebookpagina

De praktijk kent naast de website ook een facebookpagina. Het wordt zeer gewaardeerd als u uw mening over ervaringen met de de praktijk wilt geven op facebook.

Zorgkaart Nederland

De praktijk is binnenkort aangesloten bij Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl). Ook daarop kunt u op uitnodiging een waardering uiten. Ook dat wordt zeer gewaardeerd, want de praktijk staat altijd open voor verbeteringen. Uw mening kan daarbij van grote waarde zijn!